Om Bajazzo Catering

Tommy Hyggen tok fagbrev som kokk i Oslo 1980. 1981 fikk Tommy drømmejobben som ung kokk hos Norberto Restaurant, mulig norges «første gourmet restaurant» basert på Nouvelle Cuisine, det nye franske kjøkken.

3 år senere flyttet Tommy til Porsgrunn og tok over en kro med en betydelig cateringavdeling for hele Grenlands-området. Her ble det utviklet hjemmelaget pålegg til catering, bakt eget brød osv.

Etter mange år kom Tommy tilbake til Moss og i 2001 og tok han over driften av Bajazzo. Siden den gang har Bajazzo alltid vært fremtidsrettet og alltid satset på kvalitet til det beste for kundene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Åpningstider romjulen 2024

Vi holder åpent fra 10-18.30 23.desember

Vi holder stengt 24.desember.

Vi holder stengt 25.desember.

Vi holder stengt 26.desember.

Vi holder stengt 31.desember.